Om forfatteren

Thomas Trøst Hansen

Erhvervsph.d.-studerende, Institut for Kommunikation og Psykologi på Aalborg Universitet og MeetDenmark

Thomas Trøst Hansens profil.

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Er videnskabelige konferencer umagen værd for værterne?

Sidste år var et rekordår for videnskabelige konferencer i Danmark, og København endte som den fjerde mest besøgte konferenceby i verden. I bytte for det hårde arbejde har de danske værter fået indflydelse på deres faglige disciplin, styrket deres netværk og skabt værdi for byen, men har indsatsen været det værd?

konference videnskab komsammen akademia

Sidste år havde København besøg af knap 100.000 videnskabelige gæster til diverse konferencer og kongresser. Det har krævet hårdt arbejde for de danske værter. (Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts