Annonceinfo

Derfor er Føtex-sang og blog-svar effektfulde

To forskellige blogs sætter ord på, hvorfor en Føtex-reklamejingle hitter, og hvorfor det er vigtigt at svare på kommentarer til blogindlæg.

Du har sikkert hørt Føtex' jingle  på ét eller andet tidspunkt, men hvis du har levet i flyverskjul for TV 2-reklamer eller bare kunne bruge en genopfriskning, så skru op for lyden og tryk reklamen i gang herover.

Derefter kan du læse det seneste blogindlæg på Videnskab.dk, hvor lektor Nicolai Jørgensgaard Graakjær fra Aalborg Universitet fortæller, hvorfor Føtex' reklamestunt er endt som en mindre landeplage.

Læs: Musik kan klø i ørerne - Om en øreorm

Nicolai Jørgensgaard Graakjær har i øvrigt tidligere fortalt, hvorfor reklamen for Tuborg Julebryg er blevet legendarisk.

Et andet bud på god læsning kommer fra retoriker Rasmus Rønlev, der i sit seneste blogindlæg fortæller om sin forbløffelse, da en politiker tog sig tid til at svare på kommentarer på hendes egen blog. Det er sjældent set, men rigtig god skik og virkelig god politik, viser flere konkrete eksempler.

Læs: Var der lige en politiker der svarede?!

 

Seneste fra Kultur & Samfund

  • Ved du, hvad spørgsmål gør?

    TÆNKEPAUSER: Vi gør det hele tiden - stiller hinanden mere eller mindre intelligente spørgsmål. Men de færreste af os ved, hvad det egentlig er, vi gør, når vi stiller et spørgsmål. I hvert eneste af vores spørgsmål er der faktisk en gennemgående struktur, som bl.a. definerer vores selvopfattelse.
  • Niels Bohr var til yin og yang

    Fredag 17. april 2015 bliver den første kinesiske version af Niels Bohrs samlede værker fejret på Copenhagen Business School i København. Danmarks store fysiker havde en forståelse af verden, som på flere områder matcher Østens gamle visdom, vurderer en videnskabshistoriker.
  • Retspsykiatri: Vrede og frygt fører til bæltefikseringer i månedsvis

    Når retspsykiatriske patienter, som lægges i bælte, kæmper imod og reagerer med vrede, er det med til at gøre bæltefikseringen længere, viser ny dansk forskning. Patienterne ender i en såkaldt 'bæltefikserings-spiral'.

Abonner på vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig, deltager du i konkurrencen om lækre præmier.

Lego-konkurrence

Annonceinfo

Det læser andre lige nu

Annonceinfo

Spørg Videnskaben

Annonceinfo

Seneste kommentarer

Seneste blogindlæg