Om forfatteren

Gunver Lystbæk Vestergård

Ph.d. i videnskabskommunikation

Cand.public fra Aarhus Universitet i 2010 med en bachelor i medievidenskab og videnskabsstudier.
Jeg er erhvervsPhD i videnskabsjournalistik ved Experimentarium og Center for Videnskabsstudier, Aarhus Universitet.
Jeg har som journalist skrevet for bl.a. Weekendavisen, Illustreret Videnskab, Jyllandsposten, Århus Stiftstidende og Videnskab.dk.
 
 

Flæskesteg er bedre end franskbrød

Flæskesteg, fløde og et ordentligt lag tandsmør er ikke hovedårsag til hjerte-kar-sygdomme. Det viser amerikansk forskning. I stedet skal vi skrotte franskbrødet.

Flæskestegen er frikendt for at være hovedårsagen til hjerte-kar-sygdomme. I stedet skal vi måske vende blikket mod de simple kulhydrater som i lyst franskbrød. (Foto: fru_green)

Annonce: