Snakker du tysk, er du mellem 24-55 år, er du højere end 153 cencimeter, har du en BMI på mellem 19-30, og er du ikke-ryger?
Hvis du kan svare ‘ja’ til alle de ovenstående kriterier, kan din fremtidige arbejdsgiver blive ingen mindre end NASA.
Det kræver blot, at du kan rive to måneder ud af kalenderen, rykke til Tyskland og ligge stille i to måneder.
I en pressemeddelelse har NASA – i samarbejde med Den Europæiske Rumorganisation (ESA) på Tyske Aerospace Center (DLR) – nemlig lanceret et nyt studie, AGBRESA (Artificial Gravity Bed Rest Study).
LÆS OGSÅ: Her er astronaut-uddannelsens mest ekstreme udfordringer
Studiet er designet til at undersøge, hvordan ‘kunstig tyngdekraft’ påvirker menneskekroppen. I de to måneder skal deltagerne gøre alt fra sengen af, herunder hører også toiletbesøg og indtagelse af mad.
Og for besværet ruller der hele 123.000 kroner (16.500 euro) ind på kontoen.
»Bemandede rumrejser vil fortsat være vigtige i fremtiden, sådan at vi kan udføre eksperimenter om vægtløshed, men vi skal sørge for, at det er så sikkert som muligt for astronauterne,« fortæller Hansjörg Dittus, fysiker og bestyrelsesmedlem hos Det Tyske Aerospace Center (DLR), i pressemeddelelsen.
LÆS OGSÅ: NASA udvælger 12 nye astronauter: Hvor går rejsen hen?

Men foranlediges du til at tro, at forsøget bare handler om at læse bøger og se serier i sengen, kan du godt tro om igen.
Ifølge pressemeddelelsen vil deltagerne nemlig blive begrænset i deres bevægelser, for at sikre at deres muskelmasse og sener svinder ind, således at forskerne kan monitorere, hvilken effekt det har, når kroppen ikke aktiveres over længere tid.
Samtidig hælder sengen seks grader ned mod hovedenden, hvilket er med til at simulere, hvordan kropsvæsker forskyder sig i kroppen på astronauter, når de befinder sig i et rum med vægtløshed.
LÆS OGSÅ: Hvorfor mister astronauter synet? Vildt vægtløshedsforsøg giver nye svar
Overvejer du stadig at søge ‘drømmejobbet’? Så kommer her den største udfordring:
I alt skal forskerne bruge 12 mænd og 12 kvinder. Den ene halvdel af de 24 personer bliver løbende testet i et kunstigt kammer, hvor tyngdekraften er lig den ude i rummet.
Helt konkret bliver deltagerne drejet rundt i en centrifuge – en maskine, der anvender centrifugalkraft – ved 30 omdrejninger per minut. Formålet med den øvelse er at tvinge blodet ud i kroppens ekstremiteter, altså, arme, hænder, ben og fødder.
Under forsøget bliver deltagernes kognitive- og fysiske evner testet. Ved at sammenligne de to forsøgsgrupper håber forskerne, at man med de nye data kan være med til at eliminere nogle af de fysiske- og kognitive effekter, som astronauter oplever under lange rumrejser.
»Begge forsøg ligner det, som astronauter oplever i rummet, og selv om effekterne af vægtløshed primært bliver undersøgt på den Internationale Rumstation (ISS), så er forsøg som dette vigtige, når man undersøger bestemte forskningsområder under kontrollerede forhold på jorden, og undersøgelserne vil senere blive valdieret af ISS,« fortæller Leticia Vega, som er forskningschef for internationale samarbejder i NASA’s Human Research Program, i pressemeddelelsen.
I alt skal deltagerne befinde sig i 89 dage på såkaldt ‘envihab’, som er et medicinsk research center på Instituttet For Rumfartsmedicin. Det er tilknyttet det tyske rumfartscenter i Køln.
De første dage skal deltagerne bruge på at vænne sig til omgivelserne, og når forsøget er slut, er der 14 dages hvile – noget, som astronauter ligeledes gennemgår.
Er du endnu ikke blevet afskrækket af de mange forsøg, kan du læse om alle optagelseskravene i en pressemeddelelse på tysk sendt ud af Det Tyske Aerospace Center (DLR).
LÆS OGSÅ: Historisk kvindelig rummission afblæst af NASA: Der er ikke nok rumdragter i medium
LÆS OGSÅ: Test: Er din rumlige forståelse god nok til astronautprøven?
nan