Hvorfor oversvømmer superheltene de danske biografer?
Det er blot et af de mange spørgsmål, du kan få svar på hos Videnskab.dk's mange dygtige bloggere. De skriver på livet løs om alt fra superhelte til valgforskning, og der kommer hele tiden nye indlæg til.

Videnskab.dk bugner af nye, spændende blogindlæg, og der er med garanti et indlæg eller to, som kan vække lige netop din indre nørd. Slå dig løs på vores site og lær om alt det, du ikke vidste, at du absolut måtte vide. Advarsel: Der er risiko for at blive klogere!

Fødevareetiketter – lader du dig forvirre? Test dig selv

Lektor Henrik Selsøe Sørensen fra Copenhagen Business School har udformet en test, der afslører, om du lader dig påvirke af mærkningen på supermarkedets produkter. Den er hurtig og nem at tage!

Green Lantern – superhelten og det superenkle liv

En bølge af superheltefilm har indtaget biograferne landet over og taler især til det unge publikum. Lektor Rikke Schubart spekulerer i, at superheltene tilbyder os et superenkelt syn på livet, og at vi kommer til at se meget mere til dem.

Kan sundhed mærkes?

Fødevareindustrien bliver opfordret til at tage ansvar for befolkningens overvægt, men hvordan gør man egentlig det? Ph.d Jesper Clement kigger nærmere på, hvilke advarsler og mærkning af usunde fødevarer, der virker.

Du kan læse mange flere af vores spændende blogindlæg – og der kommer hele tiden nye til – på: http://videnskab.dk/blogs

Videnskab.dk Podcast

Lyt til vores seneste podcast herunder eller via en podcast-app på din smartphone.

Danske corona-tal

Videnskab.dk går i dybden med den seneste corona-forskning. Læs vores artikler i temaet her.

Hver dag opdaterer vi også de seneste tal.

Dyk ned i grafer om udviklingen i antal smittede, indlagte og døde i Danmark og alle andre lande.

Ny video fra Tjek

Tjek er en YouTube-kanal om videnskab, klima og sundhed henvendt til unge.

Indholdet på kanalen bliver produceret af Videnskab.dk's Center for Faglig Formidling med samme journalistiske arbejdsgange, som bliver anvendt på Videnskab.dk.


Ugens videnskabsbillede

Se flere forskningsfotos på Instagram, og læs her om påfugleedderkoppen, der er opkaldt efter fisken Nemo.