Om forfatteren

Jens Urth

Journalist

Jeg har nok set hver eneste dokumentar National Geographic eller BBC har lavet.
Jeg har set alle afsnit af Mythbusters to gange, og kan i bund og grund ikke få nok af videnskab.
Det er især dyr og biologi, der interesserer mig, men jeg kan heller ikke holde mig fra en god teknologihistorie.
Min eneste naturvidenskabelige baggrund er min uddannelse på HTX.
Siden har jeg skrevet som journalist for Frederiksborg Amtsavis i Frederikssund, været webredaktør på Dansk Ungdoms Fællesråd og lavet PR for Huset i Magstræde.

Spændende mad giver mindre portioner og mere bæredygtighed

En sundere befolkning og et bæredygtigt samfund kan blive resultatet af et nyt forskningsprojekt, der netop har fået 18,1 million kroner til at forske i sund, spændende mad og bæredygtighed.

Videnskabsmændene vil se på, hvordan de kan påvirke sanserne, så vi kan blive mætte af mindre portioner. Man kan for eksempel have knasende asparges, sprød laks og blød pasta. (Foto: iStockphoto)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts