Om forfatteren

Rasmus Johnsen

Adjunkt, CBS

Sverre Raffnsøe

Professor, CBS

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Din chefs fokus på dig har afsæt i middelalderens Gud-dyrkelse

BOGUDDRAG: Det virker som et moderne fænomen, når ledere på landets arbejdspladser taler om det enkelte menneske som værdifuldt. Men det øgede fokus på den enkelte bør ses som et led i en lang udviklingsproces, der begynder i Middelalderens kirke, skriver forskere i ny bog.

På de fleste arbejdspladser er udvikling af den enkelte medarbejder et mål i sig selv. Det er et nybrud inden for moderne ledelse, men alligevel har tendensen rødder helt tilbage til middelalderen.
(Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts