Testpersoner søges: 119.000 kroner for 2 måneder i sengen

Annonce:

Har du lyst til at tjene 119.000 kroner på at ligge i sengen i to måneder? Jamen, så knib dig selv i armen, for det her er ikke en drøm.

Rumforskere fra det franske Institute for Space Medicine and Physiology i Toulouse efterspørger testpersoner, der er villige til at være sengeliggende i 60 dage. Det skriver theguardian.com.

Testpersonerne skal bruges til et studie i mikrogravitet og virtuel vægtløshed.

»Ideen med studiet er at rekonstruere vægtløsheden fra Den Internationale Rumstation (ISS),« fortæller Dr Arnaud Beck, der er ansvarlig for at koordinere eksperimentet, til 20 Minutes.

»I de første to uger vil vores forskere foretage en række af undersøgelser og målinger på de frivillige. Herefter følger der en 60-dages periode, hvor de skal blive i sengen med hovedet hældende skråt ned i en seks graders vinkel,« fortæller han yderligere.

Dr Arnaud Beck advarer desuden potentielle kandidater om, at jobbet er hårdere, end det lyder til:

»Kravet er, at man har minimum én skulder i kontakt med sengen eller sengerammen.«

Annonce:

Der søges mandlige 24 testpersoner på mellem 20 og 45 år, der skal være sunde og sporty, ikke-rygere, ikke-allergikere og have en BMI på mellem 22 og 27.

fghs

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts