Om forfatteren

Johanne Uhrenholt Kusnitzoff

Journalist

Jeg er biologinørden. Jeg holder af al videnskab, men foretrækker at skrive om planter, celler, sære dyr, økosystemer, miljø og i virkeligheden alt, hvad der er levende og gerne lidt mærkeligt.
Jeg er journalistpraktikant, og er i gang med at uddanne mig til fuldblods videnskabsjournalist på Roskilde Universitet. Der har jeg to sideløbende fag, så samtidig med Journalistikken studerer jeg også Miljøbiologi, og har derfor tilbragt en del tid iført waders i diverse danske vandløb.
Det har givet et glimrende indblik i forskningens verden, og især lysten til at dele alt det sjove med Videnskab.dk's læsere. 
 
 
 
 

Nyopdaget, mystisk form for nordlys døbes ‘Steve’

Da en gruppe canadiske nordlysjægere fremviste billeder af nattehimlen til en forsker, afslørede de en hidtil uopdaget slags nordlys. De valgte at kalde fænomenet ‘Steve’, fordi.. Hvorfor ikke?

Steve aurora nordlys

Den smukke lysstribe er fotograferet over Canada af nordlysjægere, og består, så vidt forskerne kan se, af ekstra hurtige elektroner, som ikke er målt før. Nu hedder fænomenet Steve. (Foto: Dave Markel Photography) 

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts