Om forfatteren

Anders Høeg Lammers

Forskernes redaktør

Anders Høeg Lammers

Jeg er forskernes redaktør. Jeg hjælper forskere med at formidle deres viden i et sprog, hvor de fleste kan være med. Dertil holder jeg kurser, oplæg & workshops i forskningsformidling.

Lea Pilsborg

Journalist

Lea Emilie Pilsborg

Videnskabsjournalist med særlig interesse for videnskabsteori, -historie og -sociologi. Arbejder som redigerende journalist på Forskerzonen, hvor jeg hjælper forskere med at formidle deres arbejde til den brede befolkning.

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Artikel om Fibbonacci-tal og det gyldne snit trukket tilbage

Efter vurderinger fra forskere har vi fjernet artiklen ’Femkanten giver en simpel løsning på gammelt matematisk mysterium’ fra Videnskab.dk.

den vitruvianske mand

Homo Vitruvianus, den vitruvianske mand er en tegning af Leonardo da Vinci (1452-1519). Den viser - blandt meget andet - at navlen deler menneskekroppen i det gyldne snit. (Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts