Om forfatteren

Sanni Jensen

Redaktionsassistent

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus, og jeg har en såkaldt Honours-grad i journalistik og medier fra University of Tasmania i Australien. I august 2017 starter jeg på en kandidatuddannelse i journalistik, medier og globalisering.
Jeg har tidligere arbejdet hos avisen Berlingske, hvor jeg blandt andet var på Christiansborg-redaktionen og erhvervsredaktionen.
Jeg er derfor vant til at navigere journalistisk i tunge emner, og jeg er vild med udfordringer, hvor jeg skal gøre svært stof forståeligt for mange. Og det sker heldigvis en del inden for videnskabsjournalistik.
Hos Videnskab.dk er jeg den forlængede arm for redaktionssekretæren, Ditte. Det betyder, at jeg redigerer og opsætter artikler og læser korrektur.
Derudover skriver jeg 'Andre skriver'-artiklerne, hvor vi citerer andre medier, når de laver historier om spændende forskning.
Jeg har været ansat hos Videnskab.dk siden marts 2017.

Quiz

Quiz

Er du rigtig klog? Test dig selv med vores underholdende quizzer. Spørgsmål og svar er i høj grad baseret på Videnskab.dk's historier, så hvis et spørgsmål vækker din nysgerrighed, kan du ofte finde mere om emnet ved at dykke ned i de enkelte artikler, vi henviser til undervejs i quizzerne. God fornøjelse med Danmarks klogeste quizzer.

Quiz: Kan du skelne de falske sundhedsmyter fra de sande?

Test din viden om madvaner og sundhed, og vind billetter til dansk videnfestival.

spise burger fastfood sundhed myter usundt

Du bliver fed af at spise fastfood – eller hvad? (Foto: Shutterstock)

Annonce: