Forsker: Her er målet på den ideelle penis
Kilde: 
10 juni 2014

KORT NYT FRA UDLANDET:
Kvinder siger, at størrelsen ikke betyder noget.

Men ny forskning kan tyde på, at det ikke er helt sandt, skriver det lidt kulørte videnskabsmedie LiveScience.

Ifølge et ny resultat optager størrelsen nemlig særligt kvinder, når det drejer sig om engangsknald men i langt mindre grad, hvis der er udsigt til et fast parforhold.

Overraskende nok var det ikke længden men tykkelsen, som de 41 kvindelige forsøgsdeltagere i forskningsprojektet bekymrede sig om, når målet var uforpligtende sex. De 41 kvinder skulle ud fra 33 modeller af penisser lavet på en 3D printer tage stilling til, hvad for en penis, de ville foretrække.

Hvis det kun var for en nat, valgte kvinderne penismodellerne med lidt større omkreds i gennemsnit, end når penissen skulle tilhøre en fast partner.

Når kvinderne skulle tage stilling til længden, var der ikke forskel på deres ønsker, hvad enten det gjaldt et engangsknald eller et langt forhold. Her var ønsket, at penissen målte 16,5 centimeter. Hvordan det helt præcist er målt, fremstår lidt uklart i artiklen hos LiveScience.

Forskningen er foretaget af forskeren Shannon Leung fra University of Los Angeles. Resultaterne blev præsenteret på et møde i Association for Psychological Science i San Francisco sidste måned.

Læs også:

Kvinders lyst har skabt mandens store penis

Forsker lod bier stikke sig på penis og pung, for at se hvad der gjorde mest ondt

Pokkers: Penis falder af efter sex

Ovenstående er udvalgt og resumeret af Videnskab.dk, men redaktionen har ikke udført selvstændig research. Gå til den oprindelige kilde for flere detaljer.
ibp

 

Ovenstående er udvalgt og resumeret af Videnskab.dk. Gå til den oprindelige kilde for flere detaljer.