Livechatten er slut: Hvordan kan vi spise mere klimavenligt? Se forskernes svar
Madsociolog Lotte Holm og forsker i fødevareproduktion Michael Søgaard Jørgensen er klar til at besvare dine spørgsmål.
Klimavenlig mad fødevarer madspild

Hvilken mad er egentlig mest klimavenlig? Hvorfor er det så svært at ændre madvaner? Og hvad bør man ændre, før det batter? Tøm din hjerne for spørgsmål om klimavenlig mad og fødevareproduktion i chatten. (Illustration: Videnskab.dk)

Hvilken mad er egentlig mest klimavenlig? Hvorfor er det så svært at ændre madvaner? Og hvad bør man ændre, før det batter? Tøm din hjerne for spørgsmål om klimavenlig mad og fødevareproduktion i chatten. (Illustration: Videnskab.dk)

Velkommen til Videnskab.dk's livechat om klima, mad og fødevareproduktion.

Livechatten starter kl. 12.

Skyd løs! Ingen spørgsmål er for dumme eller kloge. Stil spørgsmål i kommentarfeltet i højre hjørne. 

 
Alle må bruge og viderebringe Forskerzonens artikler

På Forskerzonen skriver forskere selv om deres forskning. Vi mener, det er vigtigt, at alle får mulighed for at læse om forskning fra forskerens egen hånd.

Alle må derfor bruge, kopiere og viderebringe Forskerzonens artikler udfra følgende enkle krav:

  • Det skal krediteres: 'Artiklen er oprindelig bragt på Videnskab.dk’s Forskerzonen, hvor forskerne selv formidler'. Hvis artiklen bringes på web, skal der linkes til artiklen på Forskerzonen.
  • Artiklen må ikke redigeres og skal bringes i fuld længde (medmindre andet aftales med forskeren).
  • Du skal give forskeren besked om, at du genpublicerer.
  • Artikler, som er oversat fra The Conversation, skal have indsat en HTML-kode til indsamling af statistik i bunden. HTML-koden finder du i den originale artikel på The Conversations hjemmeside ved at klikke på knappen "Republish this article" ude til højre, derefter klikke på 'Advanced' og kopiere koden. Du finder linket til artiklen på The Conversation i bunden af Forskerzonens oversatte artikel. 

Det er ikke et krav, men vi sætter pris på, at du giver os besked, hvis du publicerer vores indhold (undtaget indhold fra The Conversation). Skriv til redaktør Anders Høeg Lammers på ahl@videnskab.dk.

Læs mere om Forskerzonen i Forskerzonens redaktionelle retningslinjer.

Videnskab.dk Podcast

Lyt til vores seneste podcast herunder eller via en podcast-app på din smartphone.


Se den nyeste video fra Tjek

Tjek er en YouTube-kanal om videnskab, klima og sundhed henvendt til unge.

Indholdet på kanalen bliver produceret af Videnskab.dk's Center for Faglig Formidling med samme journalistiske arbejdsgange, som bliver anvendt på Videnskab.dk.



Det sker