Om forfatteren

Hanne Ingmer

professor, Institut for Sygdomsbiologi

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Er du forsker, og vil du gerne formidle populært til den brede befolkning, kan du også blive skribent. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet, Arctic Hub og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Sådan undgår vi sygdomsfremkaldende fødevarer

KRONIK: Vi har ændret spisevaner dramatisk de senere år. Hvordan sikrer vi vores mad nu og i fremtiden, spørger professor i sygdomsbiologi.

Det er blandt andet fødevarer, som vi har adopteret fra udlandet, som kan udgøre en sygdomstrussel, fordi vi behandler dem anderledes herhjemme, end man gjorde i oprindelseslandet. (Foto: Colourbox)

Annonce: