Om forfatteren

Charlotte Price Hoffmann

Journalist

Charlotte Price Hoffmann
I min tid hos Videnskab.dk har jeg skrevet om alt fra astrofysikkens største gåder til arkæologiens mindste fund.
I dag arbejder jeg som kommunikationschef hos Videnskabsklubben og udbreder derigennem videnskaben til fremtidige generationer.

Johanne Uhrenholt Kusnitzoff

Journalist

Jeg er biologinørden. Jeg holder af al videnskab, men foretrækker at skrive om planter, celler, sære dyr, økosystemer, miljø og i virkeligheden alt, hvad der er levende og gerne lidt mærkeligt.
Jeg er journalistpraktikant, og er i gang med at uddanne mig til fuldblods videnskabsjournalist på Roskilde Universitet. Der har jeg to sideløbende fag, så samtidig med Journalistikken studerer jeg også Miljøbiologi, og har derfor tilbragt en del tid iført waders i diverse danske vandløb.
Det har givet et glimrende indblik i forskningens verden, og især lysten til at dele alt det sjove med Videnskab.dk's læsere. 
 
 
 
 

Forskning bliver farlig, når de negative resultater glemmes

Forskningsverdenens fokus på fantastiske fund efterlader de mindre spektakulære resultater i mørket, hvilket potentielt kan betyde, at en betragtelig del af forskningen er forkert – og i nogle tilfælde måske ligefrem farlig.

forskning udført i laboratorie

Når forskerne kun udgiver de positive resultater i tidsskrifterne, kan det skævvride hele vores vidensbillede. (Foto: Shutterstock.com)

Annonce: