Om forfatteren

Anders Høeg Lammers

Forskernes redaktør

Anders Høeg Lammers

Jeg er forskernes redaktør. Jeg hjælper forskere med at formidle deres viden i et sprog, hvor de fleste kan være med. Dertil holder jeg kurser, oplæg & workshops i forskningsformidling.

Matilde Hørmand-Pallesen

Teamleder, projektleder og journalist, Center for Faglig Formidling

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Universiteter indgår partnerskab med Forskerzonen

»Det er vigtigt, at der er et forum, hvor universiteternes forskning bliver formidlet,« siger rektor ved Aalborg Universitet, som er én af tre nye universitetspartnere.

forskerzonen_partnere_illustration.png

På Forskerzonen kan forskere formidle på andre betingelser, end dem der gælder i det øvrige medielandskab. (Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts