Om forfatteren

Camilla Buchardt

Journalist, Roskilde Universitet

Camilla Buchardt

Roskilde Universitet

Kan samfundsproblemer løses på køkkenbordet?

Når vi køber ind og laver mad, har vi travlt med mange andre ting end lige at løse klimaproblemerne eller bremse fedme-epidemien. En dansk forsker giver i en ny bog sit bud på, hvorfor det er så vanskeligt for den almindelige forbruger at ændre sine vaner og praksisser.

I bogen 'Consumption Challenged' undersøger lektor Bente Halkier hvad der sker i hverdagslivet, når almindelige forbrugeres vaner bliver problematiseret af kampagner og debatter i medierne. (Foto: Colourbox.)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts