Om forfatteren

Fede surmælksprodukter forbundet med lavere risiko for blodpropper i hjernen

Risikoen for at få blodprop i hjernen er mindst, når man spiser forholdsvis flere fede surmælksprodukter i forhold til andre mejeriprodukter, viser ny dansk forskning. Studiet har betydelige mangler, siger kritisk forsker, mens andre roser det.

yoghurt surmælksprodukter blodprop

Et nyt, dansk studie viser en sammenhæng mellem at spise mange fede surmælksprodukter og undgå blodprop i hjernen. (Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Fra arkivet

Det bedste fra arkivet

Gå på opdagelse i mere end 35.000 artikler.

Søg i arkivet

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts