Professor: Sundhedsapps skal understøtte folks livsstil
Kilde: 
28 maj 2014

NYHEDER FRA DANMARK:

Professor Monica Schraefels holdte en tale om interaktive sundhedsapps tirsdag den 27. Maj ved den internationale arbejdsmiljøkonfernce Wellbeing At Work, som afholdes i København i øjeblikket. Hovedbudskabet i Schraefels tale var, at interaktive sundhedsapps bør understøtte brugerens livsstil. Det skriver Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø på deres hjemmeside.  

Sundhedsapps skal, ifølge Monica Schraefels, med andre ord ikke nødvendigvis se ud som, at de er særskilt tiltænkt sundhed.

»Et eksempel er en person, som gerne vil tabe sig fem kilo, og som har en livsstil, der betyder, at vedkomne ofte spiser ude eller med andre ord lader andre stå for madtilberedningen, som for eksempel restauranter eller fastfoodsteder. Her vil et indgreb kunne være at hjælpe personen med at forbedre kvaliteten af den mad, personen spiser ude fremfor at tilskynde ham eller hende til at holde op med at gå ud at spise,« udtaler professor schraefels til nfa.dk.

Læs også:

Ny app skal sikre smartphones mod aflytning

Selvmåling giver dig kontrol over kaos

Ovenstående er udvalgt og resumeret af Videnskab.dk, men redaktionen har ikke udført selvstændig research. Gå til den oprindelige kilde for flere detaljer.

aa

 

Ovenstående er udvalgt og resumeret af Videnskab.dk. Gå til den oprindelige kilde for flere detaljer.