Om forfatteren

Casper Kunstmann-Olsen

post.doc, Kemisk Institut, University of Liverpool

James Hoyland

adjunkt, Mads Clausen Instituttet, NanoSYD

Stefan Johansen

ph.d.-studerende, Mads Clausen Instituttet, NanoSYD

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Er du forsker, og vil du gerne formidle populært til den brede befolkning, kan du også blive skribent. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet, Arctic Hub og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Mikrochips mod madforgiftning

Ny teknik baseret på såkaldt lab-on-a-chip-teknologi kan hjælpe med at finde skadelige bakterier i vores fødevarer både hurtigt og billigt.

Lab-on-a-chip-projektet på SDU var indtil udgangen af 2013 finansieret gennem Interreg4a-programmet.

Annonce: