Om forfatteren

Jonas Salomonsen

Nyhedsredaktør

Jonas Salomonsen

Som nyhedsredaktør beslutter jeg sammen med den øvrige redaktion, hvad Videnskab.dk skal skrive om. Hvis du ligger inde med et tip om en god historie om forskning, eller hvis du savner grundige artikler om et bestemt emne, kan du kontakte os på redaktion@videnskab.dk.

Spørg Videnskaben

Spørg Videnskaben

Spørg Videnskaben er Videnskab.dk’s læserbrevkasse. Her kan du stille spørgsmål til forskerne om alskens emner - lige fra sjove bynavne og prutter til kvantecomputere og livets oprindelse. Du kan spørge om alt, men vi elsker især de lidt skøre spørgsmål, der er opstået på baggrund af en nysgerrig undren. Vi vælger de bedste spørgsmål og kvitterer med en Videnskab.dk-T-shirt. Indsend dit spørgsmål i formularen herunder, eller send det via mail til: sv@videnskab.dk

Må man spise skallen på mandler?

CLASSIC: Mandlens skal rummer stoffet fytin, der gør det svært for kroppen at optage mineraler. En læser vil derfor gerne vide, om hun skal undgå at spise mandler til jul.

En læser spekulerer på, om den brune skal på mandlerne er dårlig at spise, fordi den indeholder stoffet fytin. (Foto: Colourbox)

Annonce: