Om forfatteren

Sarafina Kimø

Digital journalist

Jeg læser en kandidat i journalistik ved Syddansk Universitet, hvor jeg bliver færdiguddannet juni 2020. Jeg har derudover en bachelor i Nanobioscience.
Mens jeg læste på min bachelor, arbejdede jeg som redaktør for studenterbladet Hjerneblod, og fik derigennem lyst til at gå journalistikkens vej.
I efterårssemestret 2019 er jeg praktikant hos Videnskab.dk. Her laver jeg videoer, illustrationer og digitale elementer til artikler og de sociale medier.
Til sidst laver jeg et større projekt, som har til formål at give unge troværdig, brugbar og sjov formidling om klima og miljø på YouTube.

Quiz

Quiz

Er du rigtig klog? Test dig selv med vores underholdende og interaktive quizzer. Spørgsmål og svar er baseret på historier fra Videnskab.dk, så hvis et spørgsmål vækker din nysgerrighed, kan du altid finde mere om emnet ved at dykke ned i de enkelte artikler. God fornøjelse med Danmarks klogeste quizzer.

Quiz: Hvor meget ved du om brandene i Amazonas-regnskoven?

​Hvorfor brænder Amazonas? Hvad betyder det for andre lande? Test din viden om dette brandvarme emne.

Amazonas regnskov brænder

De forfærdelige brande i Amazonas er ubærlige og triste, og mange føler sig måske magtesløse. I artiklen Tre konkrete råd til dig, der gerne vil hjælpe regnskoven kan du blive klogere på, hvad du selv kan gøre for regnskoven. (Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Fra arkivet

Det bedste fra arkivet

Gå på opdagelse i mere end 35.000 artikler.

Søg i arkivet

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts