Invitation til prisoverrækkelse: Årets Danske Forskningsresultat 2012
Videnskab.dk uddeler igen i år en pris for Årets Danske Forskningsresultat. Mød vinderne og hør spændende foredrag.

Fra prisoverrækkelsen i 20011: Peter Aaby, Andreas Andersen, Henrik Ravn og Christine Stabel Benn fra Statens Serum Institut modtog 'hædrende omtale'

Fra prisoverrækkelsen i 20011: Peter Aaby, Andreas Andersen, Henrik Ravn og Christine Stabel Benn fra Statens Serum Institut modtog 'hædrende omtale'

Videnskab.dk uddeler igen i år en pris for Årets Danske Forskningsresultat. Det er jer læsere, som i november har stemt om, hvem der skal modtage prisen.

Derfor vil vi gerne i samarbejde med Syddansk Universitet invitere vores læsere med til prisoverrækkelsen. Arrangementet er gratis og finder sted:

Onsdag 5. december kl. 15-17
på Syddansk Universitet i Odense

Program:

Velkomst ved rektor for SDU og formand for Rektorkollegiet, Jens Oddershede

Festforedrag af:

  • ph.d.-studerende Ole Dahl Rasmussen: ’Global fattigdom: Hvad er det?’
  • professor, dr.med. Philippe Grandjean: ’Forskningens Farlighed’

Præsentation af de nominerede til prisen

Kåring af vinderen

Efter foredrag og prisoverrækkelse vil der være en reception, hvor du blandt andre kan møde vinderne og Videnskab.dk’s redaktion.

Find vej:

Prisoverrækkelsen finder sted i

Lokale 0100
Syddansk Universitet
Campusvej 55
5230  Odense M

Bus 40,41,42 og 44 kører fra Odense C til SDU.

Tilmelding

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. 

Tilmeld dig i formularen her:

 

 

Videnskab.dk Podcast

Lyt til vores seneste podcasts herunder. Du kan også findes os i din podcast-app under navnet 'Videnskab.dk Podcast'.

Videnskabsbilleder

Se de flotteste forskningsfotos på vores Instagram-profil, og læs om det betagende billede af nordlys taget over Limfjorden her.

Ny video fra Tjek

Tjek er en YouTube-kanal om videnskab henvendt til unge.

Indholdet på kanalen bliver produceret af Videnskab.dk's videojournalister med samme journalistiske arbejdsgange, som bliver anvendt på Videnskab.dk.

Hej! Vi vil gerne fortælle dig lidt om os selv

Nu hvor du er nået helt herned på vores hjemmeside, er det vist på tide, at vi introducerer os.

Vi hedder Videnskab.dk, kom til verden i 2008 og er siden vokset til at blive Danmarks største videnskabsmedie med omkring en million brugere om måneden.

Vores uafhængige redaktion leverer dagligt gratis forskningsnyheder og andet prisvindende indhold, der med solidt afsæt i videnskabens verden forsøger at give dig aha-oplevelser og væbne dig mod misinformation.

Vores journalister fortæller historier om både kultur, astronomi, sundhed, klima, filosofi og al anden god videnskab indimellem - i form af artikler, podcasts, YouTube-videoer og indhold på sociale medier.

Vi stiller meget høje krav til, hvordan vi finder og laver vores historier. Vi har lavet et manifest med gode råd til at finde troværdig information, og vi modtog i 2021 en fornem pris for vores guide til god, kritisk videnskabsjournalistik.

Vores redaktion gør en dyd ud af at få uafhængige forskere til at bedømme betydningen af nye studier, og alle interviewede forskere citat- og faktatjekker vores artikler før publicering.

Hvis du går rundt og undrer dig over stort eller småt, vil vi elske at høre fra dig og forsøge at give dig svar med forskernes hjælp. Send bare dit spørgsmål til vores brevkasse Spørg Videnskaben.

Vi håber, at du vil følge med i forskningens forunderlige opdagelser her på Videnskab.dk.

Få et af vores gratis nyhedsbreve sendt til din indbakke. Du kan også følge os på sociale medier: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube eller LinkedIn.

Med venlig hilsen

Videnskab.dk