Højere indkomst fører til mere sex – og omvendt
Kilde: 
27 april 2015

KORT NYT FRA UDLANDET:

Vil du tjene flere penge? Så skal du måske dyrke noget mere sex.

For ansatte, der dyrker sex to eller tre gange om ugen, tjener 4,5 procent mere end deres mindre seksuelt aktive kolleger, viser nyt studie, skriver Daily Mail.

Forskere fra Anglia Ruskins University i England har analyseret et græsk adfærdstudie af 7.500 ansatte, der altså afslører en sammenhæng mellem indkomstniveauet og aktiviteten mellem lagnerne.

Spørgsmålet er så, om mangel på sex fører til lavere løn, eller om det omvendt er den lavere indkomst, der gør, at man har mindre sex.

»I forskningslitteraturen er der studier, der har undersøgt begge effekter. Cølibat resulterer i lavere lønninger, lige så vel som lavere lønninger fører til mindre sex,« fortæller lederen af det nye studie, Nick Drydakis.

Studiet viser også, at medarbejdere med hjerteproblemer dyrker 11,4 procent mindre sex, mens sygdommene kræft og diabetes sænker den seksuelle aktivitet med henholdsvis 5,4 og 2,4 procent.

Medarbejdere, der har helbredsproblemer, men som alligevel dyrker meget sex, tjener i gennemsnit 1,5 procent mere end andre ansatte med lignende lidelser.

Handikappede medarbejdere er hårdest ramt. De er 13 procent mindre seksuelt aktive, og deres løn er 18,4 procent lavere end deres raske kollegers, viser undersøgelsen, der er udgivet i tidsskriftet International Journal of Manpower.

Læs også: 

Mænd bliver utro, hvis de tjener mindre end konen

Dit forbrug styres af nedarvede seksuelle motiver

Gucci-tasken oser af sex – synes kvinder

Ovenstående er udvalgt og resumeret af Videnskab.dk, men redaktionen har ikke udført selvstændig research. Gå til den oprindelige kilde for flere detaljer.

js

Ovenstående er udvalgt og resumeret af Videnskab.dk, men redaktionen har ikke udført selvstændig research. Gå til den oprindelige kilde for flere detaljer.