Vibeke Hjortlund

\Følg Vibeke Hjortlund

Vibeke Hjortlund

Chefredaktør, Videnskab.dk

\Følg Vibeke Hjortlund

Jeg blev ansat til at etablere Videnskab.dk i 2008 og har siden da arbejdet med at udvikle mediet, organisationen og forretningen.

Tidligere har jeg arbejdet på en lang række danske medier, primært med fokus på erhverv og teknologi og i høj grad med udvikling og internationalt arbejde som omdrejningspunkt.

I regi af Teknologiens Mediehus har jeg som chefredaktør etableret og drevet teknologimediet Version2. Hos IDG Danmark har jeg været journalist og nyhedsredaktør for IT-mediet Computerworld og med til at etablere et nyt fagmedie for biotekbranchen.

For dagbladet Børsen har jeg været London- og USA-korrespondent og både der og hos Ritzaus Bureau arbejdet med digital produktion og distribution af finansnyheder.

For de regionale mediehuse Fyens, Nordjyske og Aarhus Stiftstidende var jeg redaktionel leder af et projekt, der indebar etableringen af en fælles redaktion i København.

Jeg har også arbejdet som freelancejournalist i Sydafrika og haft en kort karriere i kommunikationsbranchen. Men mit hjerte banker for publicistisk medievirksomhed og for at nørde ned i alt det sværeste stof, jeg kan finde.

Og så er jeg uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har en Master of International Affairs fra Columbia University i New York.

1 - 16 artikler af 53