Om Videnskab.dk

Her kan du følge journalist Lise Brix på en typisk arbejdsdag på Videnskab.dk

Redaktionen leverer daglige forskningsnyheder og andet indhold, der med afsæt i videnskabens verden giver brugerne en aha-oplevelse og gør dem klogere. Vi dækker forskningen bredt - fra kultur og samfund til teknologi og naturvidenskab. 

Vores vision er at gøre befolkningen klogere ved at skabe større interesse for videnskab - og det at vide noget - i samfundet generelt og i særlig grad hos de unge.

Videnskab.dk skrives og redigeres af en uafhængig redaktion. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har en god historie om dansk forskning: redaktion@videnskab.dk.

Organisering

Videnskab.dk’s redaktion har hjemme i Valby og består af 10 ansatte samt journalistpraktikanter, studentermedhjælpere, projektmedarbejdere og freelancere. Chefredaktør er Vibeke Hjortlund, vh@videnskab.dk.

Indhold

Videnskab.dk's indholde består først og fremmest af nyheder, skrevet af redaktionens journalister. Men vi bringer også indhold fra formidlingspartnere og artikler, skrevet af forskerne selv. I temaer går vi i dybden med udvalgte emner.       Tip til redaktionen sendes til redaktion@videnskab.dk

Forskningsformidling

Videnskab.dk arbejder på at skabe mere evidensbaseret forskningsformidling i Danmark. Vi deltager i mange typer formidlingsprojekter og afholder kurser og workshops for forskere og fagfolk i kommunikation og forskningsformidling.
Kontakt: Projektleder og kursusansvarlig Irene Berg Petersen, ibp@videnskab.dk 

Praktisk information

EAN: 5798000555174 

CVR: 31111048 

ISSN: 1903-301X