QUIZ: Vind billetter til stor international videnskabskonference
Hvordan kan vi med videnskabens hjælp forme fremtidens samfund? Det er det overordnede spørgsmål på videnskabskonferencen Euroscience Open Forum, ESOF, der i år gæster København - og som du kan vinde billetter til her.

Vi trækker lod om fire billetter til den videnskabelige konference, ESOF. (Foto: Shutterstock)

Vi trækker lod om fire billetter til den videnskabelige konference, ESOF. (Foto: Shutterstock)

NB: VINDERNE ER FUNDET, MEN DU ER STADIG VELKOMMEN TIL AT PRØVE QUIZZEN. (Redaktionen, 27. maj 2014)

Den store videnskabelige og videnskabspolitiske konference Euroscience Open Forum (ESOF) løber af stablen fra 21. til 26. juni i Carlsberg Byen i København.

Mere end 4.000 forskere, politikere og erhvervsfolk fra hele verden kommer til at mødes for at debattere, hvordan vi med hjælp fra videnskaben kan forme fremtidens samfund.

Konferenceprogrammet er tværfagligt og beskæftiger sig med otte spændende temaer, der alle har fokus på fremtidens samfund. De otte temaer er:

  1. Fremtidens sundhed
  2. Neuroscience
  3. Globale ressourcer
  4. Læring
  5. Grøn økonomi
  6. New tech future
  7. Fremtidens byer
  8. Demokrati og videnskab

ESOF 2014 afholdes samtidig med Science in the City-festivalen, som er en stor oplevelsesfestival med gratis adgang for alle. Hvis du vil læse mere om ESOF, Science in the City-festivalen og hovedtemaerne kan du klikke her.

Som optakt til både konferencen og festivalen har vi lavet en lille quiz, der tager udgangspunkt i de otte temaer, som kører på ESOF-konferencen. 

Find alle svarene på Videnskab.dk

Vi trækker lod om fire billetter til ESOF-konferencen på onsdag 14. maj 2014 kl. 12.00. Præmien har værdi af 290 Euro (ca. 2.100 danske kroner). Vinderne får direkte besked.

Der er som altid lidt quizhjælp at hente. Du kan nemlig finde alle svarene til quizzens spørgsmål ved at læse de nedenstående artikler.

God fornøjelse!

OBS: Hvis ikke du kan se quizzen på denne side, kan du åbne den her 

... Eller følg os på Facebook, Twitter eller Instagram.

Videnskab.dk Podcast

Lyt til vores seneste podcast herunder eller via en podcast-app på din smartphone.


Se den nyeste video fra Tjek

Tjek er en YouTube-kanal om videnskab og sundhed henvendt til unge.

Indholdet på kanalen bliver produceret af Videnskab.dk's Center for Faglig Formidling med samme journalistiske arbejdsgange, som bliver anvendt på Videnskab.dk.