Quiz: Hvor meget ved du om danskhed?
Hvis du kan svare rigtigt på 10 spørgsmål om danskhed kan du blive en af de heldige vindere af det helt nye Bezzerwizzer Mini – Familie spil.

Deltag i quizzen om danskhed og vind det splinternye Bezzerwizzer Mini – Familie spil.

Deltag i quizzen om danskhed og vind det splinternye Bezzerwizzer Mini – Familie spil.

NB: QUIZZEN ER AFSLUTTET! Klik her for at se hvem der vandt (Redaktionen, 11. september 2012)

Vi er blevet helt vilde med at quizze her på Videnskab.dk. Først kom solquizzen og så kom OL-quizzen, og nu - har vi valgt at lave en quiz om danskhed.

Vi vil gerne belønne de flittige quizdeltagere med lidt lækre præmier og udlodder derfor tre eksemplarer af det splinternye Bezzerwizzer Mini – Familie spil. Spillet indeholder børnevenlige svarmuligheder til alle 600 spørgsmål, men de voksne skal klare sig uden, så der er masser af udfordringer til hele familien.

Konkurrencen slutter på mandag den 3. september kl. 12.00, og vi trækker lod om de tre Bezzerwizzer Mini – Familie spil blandt deltagere, der har svaret korrekt på alle spørgsmål.

Her kan du se, hvem der løb med præmierne i OL-quizzen.

Men nu skal det altså handle om danskhed. Et godt tip til quizzen er, at du kan finde alle svarene på spørgsmålene ved at læse de artikler, der er linket til nedenfor. Artiklerne kan hjælpe dig med spørgsmålene og blive ekspert i danskhed.

Hvis du ikke kan se quizzen nedenfor: Klik her for at starte quizzen

 

... Eller følg os på Facebook, Twitter eller Instagram.

Videnskab.dk Podcast

Lyt til vores seneste podcast herunder eller via en podcast-app på din smartphone.


Se den nyeste video fra Tjek

Tjek er en YouTube-kanal om videnskab og sundhed henvendt til unge.

Indholdet på kanalen bliver produceret af Videnskab.dk's Center for Faglig Formidling med samme journalistiske arbejdsgange, som bliver anvendt på Videnskab.dk.