Quiz: Er du klar til skolestart?
Eleverne i landets folkeskoler og gymnasier gør sig i denne uge klar til skolestart. Vi markerer skolestarten med en lille quiz, hvor du kan vinde en lækker Videnskab.dk t-shirt.

Deltag i skolestartquizzen, og vind lækre præmier. (Foto: Colourbox)

Deltag i skolestartquizzen, og vind lækre præmier. (Foto: Colourbox)

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET, MEN DU KAN STADIG TAGE QUIZZEN OG TESTE DIN VIDEN OM SKOLESTART! (Redaktionen, 26. august 2013)

Vi har i år haft en rigtig varm og lækker sommer. 

Sommerferien er dog slut for landets folkeskole- og gymnasieelever, der i disse dage begynder på et nyt skoleår.

For at hjælpe med at banke ferierusten af har vi her på Videnskab.dk lavet en lille quiz, der måske kan gøre dig lidt mere klar til et nyt år på skolebænken. 

Hvis du dog er en af dem, der endnu ikke er helt klar til at give slip på sommerferien, kan du selvfølgelig stadig teste din viden i vores sommerquiz

Vind en lækker t-shirt

Som præmie udlodder vi tre lækre Videnskab.dk t-shirts. For at deltage i lodtrækningen om præmierne skal du svare rigtigt på quizzens 9 spørgsmål.

Vi trækker lod på onsdag den 21. august kl. 12.00 blandt deltagere, der har svaret korrekt på alle spørgsmål. Vinderne får direkte svar.

Husk, at du kan finde alle de rigtige svar på spørgsmålene i quizzen i de artikler, der er linket til under denne artikel.

OBS: Hvis ikke du kan se quizzen i denne artikel, kan du åbne den her.

... Eller følg os på Facebook, Twitter eller Instagram.

Videnskab.dk Podcast

Lyt til vores seneste podcast herunder eller via en podcast-app på din smartphone.


Se den nyeste video fra Tjek

Tjek er en YouTube-kanal om videnskab og sundhed henvendt til unge.

Indholdet på kanalen bliver produceret af Videnskab.dk's Center for Faglig Formidling med samme journalistiske arbejdsgange, som bliver anvendt på Videnskab.dk.