QUIZ: Test din viden om IT. Den store finale!
fra IT-Universitetet: Er du en rigtig IT-haj? Test dig selv og find ud af, om du kan knække alle 10 IT-nødder på én gang.

IT har en utrolig stor betydning i dagens samfund, men hvor meget ved du egentlig om det? Tag ITU's quiz og find ud af det.
(Foto: <a href="https://www.colourbox.com/image/cropped-image-of-a-technician-fixing-a-c... target="_blank">Colourbox</a>)

Gennem de seneste 10 dage har du kunnet teste din viden om IT her på Videnskab.dk. I samarbejde med IT-Universitetet har vi hver dag udfordret dig på din viden om alt fra Linux til programmeringssprog og software i moderne luksusbiler.

Har du endnu ikke kastet dig ud i det, får du chancen her. Vi præsenterer den ultimative udfordring i en stor finale, hvor alle 10 spørgsmål er samlet i én quiz.

Her skal du knække alle 10 IT-nødder på én gang. Tør du prøve?

Tag quizzen

Tag quizzen herunder og se, hvor godt du klarer den. Hvis du ikke kan loade quizzen, kan du prøve det direkte link.

Denne quiz er sponsoreret af IT-Universitetet i København. Mød ITU her, eller kom til Åbent Hus i februar.

Lyt på Videnskab.dk!

Hver uge laver vi digital radio, der udkommer i form af en podcast, hvor vi går i dybden med aktuelle emner fra forskningens verden. Du kan lytte til den nyeste podcast i afspilleren herunder eller via en podcast-app på din smartphone.

Har du en iPhone eller iPad, kan du finde vores podcasts i iTunes og afspille dem i Apples podcast app. Bruger du Android, kan du med fordel bruge SoundClouds app.
Du kan se alle vores podcast-artikler her eller se hele playlisten på SoundCloud