Teknisk stærk studentermedhjælper søges til Videnskab.dk
Er du god til Google Analytics, webværktøjer, Excel og HTML? Så er det måske dig, vi leder efter!
Videnskab.dk søger teknisk studentermedhjælper

Videnskab.dk søger en blæksprutte med stor teknisk snilde og et godt overblik - og hvis du samtidig elsker kage og god stemning, er det måske dig, der skal være en del af holdet?

Videnskab.dk søger en blæksprutte med stor teknisk snilde og et godt overblik - og hvis du samtidig elsker kage og god stemning, er det måske dig, der skal være en del af holdet?

Vi er på jagt efter en web-haj, der kan sit kram, når det gælder CMS, Google Analytics og web-værktøjer.

En ansvarsbevidst og udviklingsorienteret studentermedhjælper, der også har interesse og flair for at jonglere med HTML og Excel-ark, og som går til alskens tekniske og praktiske opgaver med overblik og systematik.

Videnskab.dk er en broget mediearbejdsplads med en halv snes journalister samt projektfolk, freelancere og studentermedhjælpere.

Hovedfokus er på driften af netmediet, men vi arbejder også med udviklingsprojekter, herunder blandt andet video- og podcast-produktion, og vi har mange eksterne samarbejdspartnere.

Om arbejdsopgaverne

Vi har brug for en løsningsorienteret redaktionsassistent til at løfte de mange forskelligartede opgaver af praktisk og teknisk karakter, der følger med:

  • Du bistår vores nyhedsredaktør med arbejdet i bagenden af vores CMS (Drupal)
  • Du bistår vores IT-projektleder med f.eks. at teste, når udviklerne har lavet opdateringer af systemet, eller med at igangsatte nye opgaver og følge dem til dørs
  • Du bistår journalisterne med håndtering af webværktøjer til præsentation af indhold – eksempelvis hjælp til embed af video eller tweets. Hvis du også kan yde grafisk visualiseringshjælp i form af diagrammer eller lettere Photoshop-opgaver, er det et plus
  • Du har styr på avanceret HTML, som f.eks. når interaktive grafer eller matematiske formler skal omdannes til brugervenlige grafikker
  • Du opsamler og behandler data i forskellige sammenhænge – tal for trafikken på sitet (via Google Analytics), produktionsstatistikker i Excel osv.  
  • Du holder styr på hardware og kontorforsyning, holder orden i skabene og bestiller nyt efter behov, og du hjælper med opkobling af computere og printere 
  • Du deltager i ad hoc-opgaver i forbindelse med projekter, konferencer og andre udadrettede aktiviteter, typisk med hjælp til at håndtere det tekniske udstyr

Arbejdstiden vil være 8-15 timer om ugen. Vi er fleksible i forhold til fordelingen og tager de nødvendige hensyn til dine eksamener.

Om dig

Du har stor teknisk indsigt, er praktisk anlagt og løser ufortrødent de udfordringer, der dukker op. Du trives med en blæksprutte-rolle, hvor mange forskellige slags bolde kan lande på dit bord. Her sørger du for at skabe orden i kaos og bevare overblikket, og du arbejder struktureret med opgaverne.

Du er idé- og initiativrig, arbejder selvstændigt og er ikke bange for at byde ind, hvis du ser potentiale for forbedring af processer og systemer.

Der er masser af lavpraktiske opgaver i jobbet, og dem skal du gide løse. Men hvis du bærer særlige kvalifikationer ind – eksempelvis i forhold til digital teknologi eller databehandling, kan de også komme i spil. Alt med henblik på at du kan udvikle dig fagligt, og vi kan få forbedret vores arbejdsgange og drift.

Du har lyst til at være en del af en lille arbejdsplads, hvor vi samarbejder tæt om at levere det bedst mulige produkt og også husker at spise kage og drikke fredagsøl undervejs.   

Om os

Videnskab.dk sætter dagsordenen på videnskabsstoffet og er Nordens største nyhedsmedie på området.

Vi er en inspirerende arbejdsplads med et venligt arbejdsmiljø. Du kommer til at indgå i et team af journalister, redaktører, projektmedarbejdere, freelancere af forskellig art samt en blandet flok studentermedhjælpere.

Hvad lønnen angår, følger vi statens overenskomst med HK for studentermedhjælpere.

Videnskab.dk holder til på Carl Jacobsens Vej i Valby - i et gammelt fabrikskompleks, som er udviklet til et kreativt miljø med mange små og mellemstore virksomheder.

Vil du vide mere om jobbet, kan du ringe til nyhedsredaktør Jonas Salomonsen på 2044 7874 eller redigerende/IT-projektleder Ditte Svane-Knudsen på 2888 8989.

Send din ansøgning med CV og eventuelle referencer til chefredaktør Vibeke Hjortlund på vh@videnskab.dk. Ansøgningsfristen er den 23. januar 2022.

Annonce

Videnskab.dk Podcast

Lyt til vores seneste podcast herunder eller via en podcast-app på din smartphone.

Ny video fra Tjek

Tjek er en YouTube-kanal om videnskab henvendt til unge.

Indholdet på kanalen bliver produceret af Videnskab.dk's videojournalister med samme journalistiske arbejdsgange, som bliver anvendt på Videnskab.dk.

Ugens videnskabsbillede

Se flere forskningsfotos på Instagram, og læs om det bizarre havdyr her.

Hej! Vi vil gerne fortælle dig lidt om os selv

Nu hvor du er nået helt herned på vores hjemmeside, er det vist på tide, at vi introducerer os.

Vi hedder Videnskab.dk, kom til verden i 2008 og er siden vokset til at blive Danmarks største videnskabsmedie med over en halv million brugere om måneden.

Vores uafhængige redaktion leverer dagligt gratis forskningsnyheder og andet prisvindende indhold, der med solidt afsæt i videnskabens verden forsøger at give dig aha-oplevelser og væbne dig mod misinformation.

Vores journalister fortæller historier om både kultur, astronomi, sundhed, klima, filosofi og al anden god videnskab indimellem - i form af artikler, podcasts, YouTube-videoer og indhold på sociale medier.

Vi stiller meget høje krav til, hvordan vi finder og laver vores historier. Vi har lavet et manifest med gode råd til at finde troværdig information, og vi modtog i 2021 en fornem pris for vores guide til god, kritisk videnskabsjournalistik.

Vores redaktion gør en dyd ud af at få uafhængige forskere til at bedømme betydningen af nye studier, og alle interviewede forskere citat- og faktatjekker vores artikler før publicering.

Hvis du går rundt og undrer dig over stort eller småt, vil vi elske at høre fra dig og forsøge at give dig svar med forskernes hjælp. Send bare dit spørgsmål til vores brevkasse Spørg Videnskaben.

Vi håber, at du vil følge med i forskningens forunderlige opdagelser her på Videnskab.dk.

Få et af vores gratis nyhedsbreve sendt til din indbakke. Du kan også følge os på sociale medier: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube eller LinkedIn.

Med venlig hilsen

Videnskab.dk