Kom med på unik YouTube-sommercamp med Videnskab.dk
Videnskab.dk inviterer til fire dage med gaming, workshops og dygtige undervisere, der kan lære dig at producere gamingvideoer til YouTube. Sommercampen er støttet af Nordea-fonden for at sætte fokus på, hvordan det gode ungdomsliv kan udforme sig bag en computerskærm.

Videnskab.dk's ungdomssatsning, YouKnow, har affødt YouTube-kanalen Newgame, som handler om gaming og Videnskab. Newgame er en YouTube-kanal, som har til formål at bringe mere viden ind i den populære gaming-kultur. 

Så er det tid til at sætte spillet på pause og gribe en unik mulighed. 

Fra den 3.-6. juli tilbyder Videnskab.dk, som de eneste og første i Danmark, en sommercamp rettet mod gamere i alderen 12-17 år, der vil lære at lave en YouTube-kanal.

Newgame – viden og gaming på YouTube

Newgame er Videnskab.dk's YouTube-kanal om gaming og videnskab.

Kanalen er en del af Videnskab.dk's nye YouTube-univers til unge, YouKnow, og du vil løbende kunne finde nye videoer og formater på kanalen.

YouKnow er støttet af Nordea-fonden.

Det er de to Newgame-værter, Søren Storm og Mikkel Andersen, der blandt andre står for undervisningen. Og det hele foregår i de naturskønne omgivelser ved Brorfelde Observatorium, der ligger syd for Holbæk på Sjælland.

»Vi hygger og nørder igennem i fire dage med fuldt fokus på gaming og YouTube. Her kan du få svar på alle dine spørgsmål og møde andre, der laver gamingvideoer til YouTube,« fortæller Mikkel Andersen.  

Muligheden for masser af venner

YouTube-kanaler er efterhånden en velkendt og nem måde at dele indhold på.

»Du skal have en YouTube-kanal, hvis du godt kunne tænke dig at dele dine skøre ideer og gamingøjeblikke med en lille skare af folk,« fortæller Mikkel Andersen

Og der mulighed for at komme i kontakt med en masse mennesker.

»Med tiden og hårdt arbejde bliver den lille skare til flere, de lærer dig at kende, og pludselig har du en masse YouTube-venner, der venter på din næste video,« slutter Mikkel Andersen.

Kom i gang allerede på campen

Campen sigter ikke bare mod, at man bliver klædt på til at starte sin egen YouTube-kanal om gaming, men at man faktisk allerede på campen kommer fra land. 

Der undervises blandt andet i, hvordan man filmer, redigerer og producerer video, starter en YouTube-kanal op, og så er der mulighed for at producere sit eget gaming-indhold til YouTube.

Tilmeldingen er åben – pladsen begrænset

Du skal tilmelde dig campen senest søndag den 18. juni 2017, men gerne før, da der er et begrænset antal pladser.

Du kan tilmelde dig ved at udfylde tilmeldingsblanketten på linket her.

Det koster 500 kroner. Kost, logi og undervisning er inkluderet i prisen.

Du kan læse meget mere om campen her.