Så er der brugbar information til dating-varme damer, der gerne vil i buksen på en nordmand – og samtidig undgå diarré. Det skriver forskning.no.
I skal vide, at mange nordmænd under 30 år håndterer og tilbereder mad på måder, der involverer alvorlig risiko for smitte med sygdomsfremkaldende bakterier. For eksempel E. coli-bakterier.
Det viser et nyt norsk forskningsprojekt, der kan konstatere, at det særligt er unge mænd i Oslo, der er nogle grisebasser i køkkenet.
I den nye forskningsundersøgelse – fra Nofima og SIFO – er 2000 norske forbrugere i alderen 18-80 år blevet spurgt, hvordan de håndterer fødevarer.
Så d’damer, vær på vagt, når I bliver inviteret på romantisk middag.
Til sidst en bonusinformation: Man skulle måske tro, at meget uddannelse også betyder køkkendannelse – men nej. Det hjælper ikke, at de unge mænd har en videregående uddannelse.
Undersøgelsen er offentliggjort i Journal of Food Protection.
LÆS OGSÅ: Almindelige fejl i køkkenet gør dig syg