Se 2016's bedste billeder fra rummet
Rumfartsorganisationerne ESA og NASA har udvalgt deres bedste billeder fra og af rummet i 2016. Se et udpluk af de fantastiske snapshots.

I anledning af årsskiftet har både den europæiske rumfartsorganisation ESA og amerikanske NASA samlet deres bud på 2016's bedste billeder af og fra rummet. 

Det er der kommet nogle ret fantastiske billedserier ud af. Se et udblik af de smukke billeder i galleriet øverst i artiklen.

Astronautselfie og tordenstorm over Det Sydkinesiske Øhav

NASA og ESA's billeder viser alt fra en selfie taget af britiske ESA-astronaut Tim Peake til resterne af en død stjerne i en af Mælkevejens nabogalakser og et fugleperspektivs-snapshot af en tordenstorm over Det Sydkinesiske Øhav. 

Hele ESA's billedserie kan ses her.

Alle NASA's udvalgte billeder kan ses på Flickr her

Lyt på Videnskab.dk!

Hver uge laver vi digital radio, der udkommer i form af en podcast, hvor vi går i dybden med aktuelle emner fra forskningens verden. Du kan lytte til den nyeste podcast i afspilleren herunder eller via en podcast-app på din smartphone.

Har du en iPhone eller iPad, kan du finde vores podcasts i iTunes og afspille dem i Apples podcast app. Bruger du Android, kan du med fordel bruge SoundClouds app.
Du kan se alle vores podcast-artikler her eller se hele playlisten på SoundCloud