Quiz: Hvad ved du om efteråret?
Varm kakao, hygge og gåture i knasende og farverige blade. Det er blevet efterår. Det fejrer vi på Videnskab.dk med en quiz om efteråret. Deltag, og bliv den heldige vinder af vores seneste bog 'Hvorfor må man ikke siger neger?'
efterår quiz videnskab kulde varme mørke

Efterår er lig med kulde, regn, flotte farver og hygge, men på Videnskab.dk betyder efterårets komme også, at det er tid til quiz! (Foto: Shutterstock)

Så blev det efterår. Det er på tide at skrue radiatorerne op på fuld blus, finde hjemmeskoene frem og nyde de flotte efterårsfarver i naturen.

Og vil du have ekstra gang i efterårs-hyggen, har Videnskab.dk lavet en quiz om lige netop efteråret og de ting, der kendetegner den smukke årstid.

Deltag, og vind Videnskab.dk's nye bog

Hvis du har lyst til at deltage og svarer rigtigt på alle spørgsmål i quizzen, er du med i lodtrækningen om et eksemplar af Videnskab.dk's nye bog: Hvorfor må man ikke sige neger, eller et eksemplar af spillet
'Besserwisser Mini' hvor du kan få testet din paratviden i et rask spil med vennerne.

Deadline for deltagelse i quizzen er nået, og det er ikke længere muligt at deltage i konkurrencen om at vinde en bog eller Besserwisser. Hvis du har lyst til at prøve quizzen uden mulighed for at vinde præmier kan du sagtens stadig dette.

Og bare rolig - hvis du skulle have problemer med at besvare nogle af spørgsmålene, kan svarene findes blandt Videnskab.dk's artikler og i vores nye tema om efterår.

Hvis ikke du er i stand til at se quizzen nedenfor, kan du bruge dette link i stedet.

God fornøjelse - og godt efterår!