En jaloux lunde og mange andre vilde dyr: Årets sjoveste fotografi skal kåres
Comedy Wildlife Photography Awards har endnu engang offentliggjort nomineringerne til de sjoveste dyrebilleder. Se dem her og vær med til at vælge din favorit.
Lunde dyrefotografier sjove konkurrence

»Seriously, would you share some?,« lyder titlen på et af fotografierne, der er nomineret til Comedy Wildlife Photography Awards, som forestiller en lunte og dens - måske - jaloux makker. (Foto: Krisztina Scheeff / Comedy Wildlife Photo Awards 2020).

»Seriously, would you share some?,« lyder titlen på et af fotografierne, der er nomineret til Comedy Wildlife Photography Awards, som forestiller en lunte og dens - måske - jaloux makker. (Foto: Krisztina Scheeff / Comedy Wildlife Photo Awards 2020).

Dyr kan være lige så sjove som mennesker, og af og til tager en naturfotograf et billede, der kan få selv den største dyreskeptiker til at trække på smilebåndet.

Comedy Wildlife Photography Awards har endnu en gang samlet en ordentlig bunke af årets mest komiske fotografier med dyr, og du kan være med til at vælge, hvilket et, som er det bedste.

Hvis du klikker på linket her, kan du stemme på din favorit blandt de 44 nominerede.

Vinderne bliver offentliggjort 22. oktober 2020.

Herunder kan du se en håndfuld af de nominerede fotografier.

En modig pingvin

Pingvin dyrefotografier sjove konkurrence

Der er ikke nogen, der skal fortælle den her pingvin, hvad den skal gøre! (Foto: Pearl Kasparian / Comedy Wildlife Photo Awards 2020)

Odderens første skoledag

Odder dyrefotografier sjove konkurrence

Denne odder ser mildest talt ikke helt tilfreds ud med sin mors omsorg. (Foto: Max Teo / Comedy Wildlife Photo Awards 2020).

Glad fisk

Fisk dyrefotografier sjove konkurrence

En fotogen fisk har fundet vej til konkurrencens finalefelt. (Foto: Arthur Telle Thiemann / Comedy Wildlife Photo Awards 2020).

Kan du se mig?

Bjørn dyrefotografier sjove konkurrence

Bjørnen her ville formentlig holde lang tid i en gemmeleg. (Foto: Esa Ringbom / Comedy Wildlife Photo Awards 2020).

Pingvin på glatis

Pingvin2 dyrefotografier sjove konkurrence

Vent til du ser det... (Foto: Christina Holfelder / Comedy Wildlife Photo Awards 2020).

»Hvordan gør vi det her?«

Ræv Mus dyrefotografier sjove konkurrence

En ræv og en mus har en diskussion i Israel. (Foto: Ayala Fishaimer / Comedy Wildlife Photo Awards 2020).

Fotogen familie

Lunde dyrefotografier sjove konkurrence

Fire dværgmanguster ved Lake Bogoria i Kenya kunne måske godt trænge til et kursus for at lære, hvordan man bliver bedre til at smile. (Foto Asaf Sereth / Comedy Wildlife Photo Awards 2020).

Annonce

Videnskab.dk Podcast

Lyt til vores seneste podcast herunder eller via en podcast-app på din smartphone.

Ny video fra Tjek

Tjek er en YouTube-kanal om videnskab henvendt til unge.

Indholdet på kanalen bliver produceret af Videnskab.dk's videojournalister med samme journalistiske arbejdsgange, som bliver anvendt på Videnskab.dk.

Ugens videnskabsbillede

Se flere forskningsfotos på Instagram, og læs om det bizarre havdyr her.

Hej! Vi vil gerne fortælle dig lidt om os selv

Nu hvor du er nået helt herned på vores hjemmeside, er det vist på tide, at vi introducerer os.

Vi hedder Videnskab.dk, kom til verden i 2008 og er siden vokset til at blive Danmarks største videnskabsmedie med over en halv million brugere om måneden.

Vores uafhængige redaktion leverer dagligt gratis forskningsnyheder og andet prisvindende indhold, der med solidt afsæt i videnskabens verden forsøger at give dig aha-oplevelser og væbne dig mod misinformation.

Vores journalister fortæller historier om både kultur, astronomi, sundhed, klima, filosofi og al anden god videnskab indimellem - i form af artikler, podcasts, YouTube-videoer og indhold på sociale medier.

Vi stiller meget høje krav til, hvordan vi finder og laver vores historier. Vi har lavet et manifest med gode råd til at finde troværdig information, og vi modtog i 2021 en fornem pris for vores guide til god, kritisk videnskabsjournalistik.

Vores redaktion gør en dyd ud af at få uafhængige forskere til at bedømme betydningen af nye studier, og alle interviewede forskere citat- og faktatjekker vores artikler før publicering.

Hvis du går rundt og undrer dig over stort eller småt, vil vi elske at høre fra dig og forsøge at give dig svar med forskernes hjælp. Send bare dit spørgsmål til vores brevkasse Spørg Videnskaben.

Vi håber, at du vil følge med i forskningens forunderlige opdagelser her på Videnskab.dk.

Få et af vores gratis nyhedsbreve sendt til din indbakke. Du kan også følge os på sociale medier: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube eller LinkedIn.

Med venlig hilsen

Videnskab.dk