Billedquiz: Har du både gode øjne og en skarp hjerne?
Har du altid fået at vide, at du ser godt? Eller har du døjet med kontaktlinser og briller hele livet? Udfordr dig selv i quizzen, der kræver mere end blot superøjne.
quiz dyr synet synssansen hvor godt ser jeg test af syn

Kan du se ud fra et enkelt billede, hvad et dyr hedder? Eller hvilket land en orm har invaderet? Det tror vi, at du kan. Prøv selv quizzen. (Foto: Shutterstock)

Kan du se ud fra et enkelt billede, hvad et dyr hedder? Eller hvilket land en orm har invaderet? Det tror vi, at du kan. Prøv selv quizzen. (Foto: Shutterstock)

Ser du godt (ud)? Og kan du se, hvilket dyr der gemmer sig i en ravklump? Eller hvilket dyr det to-hovedede skelet stammer fra?

Nu skal du virkelig kigge godt efter. Vi har nemlig samlet de bedste billeder fra de seneste måneders artikler på Videnskab.dk, og nu er det op til dig, om du kan svare rigtigt ud fra et enkelt billede.

Vi anerkender, at nogle at spørgsmålene ikke bare kræver et skarpt blik, men også en skarp hjerne. Det skal heller ikke være for nemt for de skarpsynede.

Test dit falkeblik i quizzen nedenunder. Held og lykke!

 

 

Hvis du havde svært ved at se og gætte, hvad billederne handlede om, kan du læse mere her: 

... Eller følg os på Facebook, Twitter eller Instagram.

Videnskab.dk Podcast

Lyt til vores seneste podcast herunder eller via en podcast-app på din smartphone.


Se den nyeste video fra Tjek

Tjek er en YouTube-kanal om videnskab og sundhed henvendt til unge.

Indholdet på kanalen bliver produceret af Videnskab.dk's Center for Faglig Formidling med samme journalistiske arbejdsgange, som bliver anvendt på Videnskab.dk.Det sker