Årets Danske Forskningsresultat: Prisoverrækkelse 28. april
Videnskab.dk’s læsere kunne i sidste uge stemme på ét ud af ti nominerede forskningsresultatresultater til vores prisdyst 'Årets Danske Forskningsresultat'. Vinderen er nu fundet. Vi afslører dog først vinderresultatet til en prisoverrækkelse, som du kan følge med i via livestream 28. april.
årets danske forskningresultat 2016

Videnskab.dk’s læsere har siden 2009 hvert år afgjort, hvilket forskningsresultat der skulle have prisen Årets Danske Forskningsresultat. Afstemningen bliver fulgt op af en prisoverrækkelse, der livestreames på Facebook. (Illustration: Mette Friis-Mikkelsen).

For en uge siden sluttede Videnskab.dk’s læserafstemning om Årets Danske Forskningsresultat 2016.

Redaktionen har nu tjekket og talt de afgivne stemmer.

Livestream

Eventet livestreames via Facebook fredag 28. april 2017, klokken 15.00-16.00.

Streamingen kan også findes her, sammen med andre livestreaming-events fra Forskningens Døgn.

I alt fik afstemningen 3.125 stemmer fra jer læsere. Stemmerne fordelte sig meget jævnt over hele feltet af nominerede, og vi har en klar vinder, som fik 544 af stemmerne.

Vi kan dog ikke løfte sløret for, hvem vinderen er endnu. Svaret får du, når vi livestreamer på Facebook fra prisoverrækkelsen 28. april kl. 15.

Lyt på Videnskab.dk!

Hver uge laver vi digital radio, der udkommer i form af en podcast, hvor vi går i dybden med aktuelle emner fra forskningens verden. Du kan lytte til den nyeste podcast i afspilleren herunder eller via en podcast-app på din smartphone.

Har du en iPhone eller iPad, kan du finde vores podcasts i iTunes og afspille dem i Apples podcast app. Bruger du Android, kan du med fordel bruge SoundClouds app.
Du kan se alle vores podcast-artikler her eller se hele playlisten på SoundCloud