Tag med på YouTube-sommercamp med Videnskab.dk
Har du lyst til at blive en bedre YouTuber, eller vil du bare gerne lære at lave videoer? Så har du igen i år chancen, når Videnskab.dk samler en stor flok videointeresserede unge til YouTube-Sommercamp 2019.
YouTube-sommercamp Videnskab.dk

Her ses Lukas, der igen i år har tilmeldt sig sommercampen, i færd med at vlogge, hvilket man også lærer på campen. (Foto: Videnskab.dk)

Her ses Lukas, der igen i år har tilmeldt sig sommercampen, i færd med at vlogge, hvilket man også lærer på campen. (Foto: Videnskab.dk)

Videnskab.dk afholder endnu engang YouTube-sommercamp for børn og unge mellem 12-17 år med en interesse for YouTube og videoredigering.

På campen får vores unge deltagere lov til at boltre sig med jævnaldrende, som deler passionen for at lave videoer, og de vil også møde erfarne mediefolk, som vil lære fra sig.

Campens undervisere vil derudover blive suppleret af en række kendte YouTubere, der vil dele ud af forskellige tips og tricks til, hvordan man udvikler sin YouTube-kanal, så abonnenterne flokkes om den.

De forskellige workshops på campen kommer til at dække, alt fra hvordan man laver smarte thumbnails, til hvordan man slår koldt vand i blodet og virker cool foran et kamera.

Du får også selv muligheden for at arbejde med lige præcis den slags videoer, som du brænder for, hvad end det er vlogs, gaming-videoer eller noget helt tredje.

Vi forventer dog ikke, at det er noget, du har prøvet før, og du bliver ikke kastet ud, hvor du ikke kan bunde.

LÆS OGSÅ: Videnskab.dk's sommercamp bragte børn sammen i YouTube-fællesskab

Et sjovt fællesskab

Udover at blive en haj til at lave videoer er campen også en god mulighed for at få en masse venner, der deler din interesse for YouTube. Der bliver nemlig også tid til en masse hyggelige aktiviteter sammen med de andre deltagere.

På sidste års sommercamp 2018 blev der dannet en masse nye venskaber, og på campens Facebook-side viste flere deltagere deres glæde og ønske om at komme med på næste års sommercamp.

Blandt andet skrev en af deltagerne Lukas, der allerede har tilmeldt sig dette års sommercamp, sådan her:

Jeg vil bare sige TUSIND tak for nogle voldfede dage. Det har altså været nogle af de bedste og sjoveste dage i mit liv

Også i år kan du finde sommercampen på Facebook. Følg begivenheden på Facebook her.

Tilmeld dig nu for at sikre dig en plads

Campen, som i år afholdes for tredje gang, strækker sig fra 1. til 4. juli 2019 og finder sted på Vesterdal Efterskole på Fyn.

Der er plads til 60 deltagere, og tilmeldingen foregår efter først-til-mølle princippet, så vil du være sikret en plads, skal du tilmelde dig hurtigst muligt.

Sommercampen er støttet af Nordea-fonden, og det koster 500 kr. at deltage.

Du kan læse mere om campen og tilmelde dig ved at klikke her.

LÆS OGSÅ: »Videnskab.dk-sommercamp er en af de største oplevelser i mit liv«

Ny video fra Tjek

Tjek er en YouTube-kanal om videnskab henvendt til unge.

Indholdet på kanalen bliver produceret af Videnskab.dk's videojournalister med samme journalistiske arbejdsgange, som bliver anvendt på Videnskab.dk.

Ugens videnskabsbillede

Se flere forskningsfotos på Instagram, og læs om de utrolige billeder af Jupiter her.

Videnskab.dk Podcast

Lyt til vores seneste podcast herunder eller via en podcast-app på din smartphone.

Hej! Vi vil gerne fortælle dig lidt om os selv

Nu hvor du er nået helt herned på vores hjemmeside, er det vist på tide, at vi introducerer os.

Vi hedder Videnskab.dk, kom til verden i 2008 og er siden vokset til at blive Danmarks største videnskabsmedie med over en halv million brugere om måneden.

Vores uafhængige redaktion leverer dagligt gratis forskningsnyheder og andet prisvindende indhold, der med solidt afsæt i videnskabens verden forsøger at give dig aha-oplevelser og væbne dig mod misinformation.

Vores journalister fortæller historier om både kultur, astronomi, sundhed, klima, filosofi og al anden god videnskab indimellem - i form af artikler, podcasts, YouTube-videoer og indhold på sociale medier.

Vi stiller meget høje krav til, hvordan vi finder og laver vores historier. Vi har lavet et manifest med gode råd til at finde troværdig information, og vi modtog i 2021 en fornem pris for vores guide til god, kritisk videnskabsjournalistik.

Vores redaktion gør en dyd ud af at få uafhængige forskere til at bedømme betydningen af nye studier, og alle interviewede forskere citat- og faktatjekker vores artikler før publicering.

Hvis du går rundt og undrer dig over stort eller småt, vil vi elske at høre fra dig og forsøge at give dig svar med forskernes hjælp. Send bare dit spørgsmål til vores brevkasse Spørg Videnskaben.

Vi håber, at du vil følge med i forskningens forunderlige opdagelser her på Videnskab.dk.

Få et af vores gratis nyhedsbreve sendt til din indbakke. Du kan også følge os på sociale medier: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube eller LinkedIn.

Med venlig hilsen

Videnskab.dk