Se 13 billeder fra forskernes hverdag
Hvordan arbejder man egentlig som forsker? Det får du svar på her, hvor du kan du gå på sjælden opdagelse i forskernes verden. Med 13 billeder fra forskernes hverdag får du et spændende indblik i livet som forsker.

Dette galleri stammer oprindeligt fra Videnskab.dk's forsker-quiz, hvor du skal gætte, hvad der bliver forsket i på de forskellige billeder.

Har du endnu ikke taget quizzen, anbefaler vi derfor, at du starter med den og bagefter ser billederne her i galleriet og bliver klogere på forskernes hverdag.

Quiz og galleri er lavet sammen med ung forsker

Quiz og galleri er udarbejdet i samarbejde med Ditte Høyer Engholm, der er ph.d.-stipendiat ved Interdisciplinary Nanoscience Center på Aarhus Universitet.

Du kan læse mere om Dittes liv som forsker i hendes små tegneseriestriber på Videnskab.dk, hvoraf den første er her 'Ny stribe på Videnskab.dk: Følg Dittes liv som ung forsker'.

Lyt på Videnskab.dk!

Hver uge laver vi digital radio, der udkommer i form af en podcast, hvor vi går i dybden med aktuelle emner fra forskningens verden. Du kan lytte til den nyeste podcast i afspilleren herunder eller via en podcast-app på din smartphone.

Har du en iPhone eller iPad, kan du finde vores podcasts i iTunes og afspille dem i Apples podcast app. Bruger du Android, kan du med fordel bruge SoundClouds app.
Du kan se alle vores podcast-artikler her eller se hele playlisten på SoundCloud