Quiz: Test din viden om verdenssamfundet - vind gratis kurser
Så skal der quizzes! Ved du, hvor det hashimittiske kongehus regerer, eller hvor mange der stemte ved sidste Folketingsvalg? Så kan du måske blive den heldige vinder af gratis kurser på Folkeuniversitetet.
trump quiz folkeuniversitetet kurser lær

Kan du for eksempel svare på, hvornår Donald Trump er født? (Foto: Shutterstock) 

Kan du for eksempel svare på, hvornår Donald Trump er født? (Foto: Shutterstock) 

Ved du egentlig, hvilken befolkningsgruppe der er den næststørste i Iran? Og kan du huske, hvor mange der stemte ved folketingsvalget i 2015? Og hvilke lande der hører under Storbritannien?

Vis os, hvad du ved om verdenssamfundet og få muligheden for at vinde et gratis kursus på Folkeuniversitetet. Du kan se forårets program her.

Førstepræmien er to billetter til en valgfri forelæsningsrække eller weekendforløb (for vinderen + en ven) på Folkeuniversitetet.

Folkeuniversitet er spredt ud over hele Danmark, så selvom du ikke lige bor i midten af den største storby, så er der garanteret et kursus i nærheden af dig. 

Så kan du tilmelde dig kurser om antikkens Rom, rumfart eller velfærdsstatens udfordringer.

Hvis du vil deltage i konkurrencen, skal du skrive dit navn og din email til sidst i quizzen. Så finder vi en vinder blandt dem, der har flest rigtige svar

Du må også gerne være med, hvis du bare elsker quizzer. 

Quizzen er afsluttet. Vi vil ikke medregne din besvarelse i konkurrencen fra nu af, men du kan selvfølgelig stadig prøve kræfter med quizzen for sjov.

 

... Eller følg os på Facebook, Twitter eller Instagram.

Se den nyeste video fra Tjek

Tjek er en YouTube-kanal om videnskab, klima og sundhed henvendt til unge.

Indholdet på kanalen bliver produceret af Videnskab.dk's Center for Faglig Formidling med samme journalistiske arbejdsgange, som bliver anvendt på Videnskab.dk.


Videnskab.dk Podcast

Lyt til vores seneste podcast herunder eller via en podcast-app på din smartphone.


Ugens videnskabsbillede

Se flere forskningsfotos på Instagram, og her kan du læse mere om billedet herunder, der viser tegn på en planets fødsel. Det gule knæk i midten menes at være stedet, hvor planeten er under dannelse.