Quiz: Hvor meget ved du om påsken?
Her på redaktionen er vi i påskehumør, og vi har derfor gravet nogle præmier frem til de læsere, der ved mest om påsken. Deltag i konkurrencen her, og vind bl.a. et spil Bezzerwisser eller en lækker T-shirt.

Deltag i quizzen og vær med i lodtrækningen om en Videnskab.dk T-shirt, vores nyeste bog, et spil Bezzerwizzer eller billetter til Tycho Brahe Planetariet. (Foto: Videnskab.dk)

Deltag i quizzen og vær med i lodtrækningen om en Videnskab.dk T-shirt, vores nyeste bog, et spil Bezzerwizzer eller billetter til Tycho Brahe Planetariet. (Foto: Videnskab.dk)

Sidst testede vi jeres viden om vulkaner, og før det var det spørgsmål om mælk, vi skulle have svar på. Det klarede I så godt, at vi har besluttet os for at lave endnu en quiz til jer!

I denne quiz kan du udfordre din egen viden om påsken og samtidig deltage i konkurrencen om Videnskab.dks bog: ’Hvad gør mest ondt – en fødsel eller et spark i skridtet?’, et spil Bezzerwizzer, en Videnskab.dk-T-shirt samt fire billetter til Tycho Brahe Planetarium.

Konkurrencen slutter den 2. april kl. 14, hvor vinderen bliver fundet blandt dem, der har svaret rigtigt på alle – eller flest spørgsmål.

Selvom konkurrencen nu er sluttet, kan du stadig prøve kræfter med quizzen.

Selvom konkurrencen er sluttet, kan du stadig prøve kræfter med quizzen.

Find svarene på Videnskab.dk

Her får du et tip med på vejen; alle svarene kan findes i artikler på Videnskab.dk, så hvis du ikke allerede ved, hvad der er værd at vide, kan du blive lidt klogere ved at læse artiklerne, der er linket til nedenfor.

Videnskab.dk Podcast

Lyt til vores seneste podcast herunder eller via en podcast-app på din smartphone.


Se den nyeste video fra Tjek

Tjek er en YouTube-kanal om videnskab, klima og sundhed henvendt til unge.

Indholdet på kanalen bliver produceret af Videnskab.dk's Center for Faglig Formidling med samme journalistiske arbejdsgange, som bliver anvendt på Videnskab.dk.