Om forfatteren

Rasmus Karkov

journalist

Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole, Aktuelt og Berlingske Tidende i 2002. Har siden arbejdet som journalist og redaktør. Via mine ansættelser på Nyhedsavisen, Information, Egmont, Bonnier, Sjællandske Medier, Mediaprovider og Viasat har jeg et vidt forgrenet netværk indenfor elektroniske og trykte medier. Medforfatter til bogen Alt går efter planen – Sagaen om Nyhedsavisen. Læs mere om Rasmus: rasmuskarkov.wordpress.com

Likvidering af bin Laden kan blive ny konspirationsteori

USAs likvidering af Osama bin Laden har alle elementer til en ny stor konspirationsteori. Hvorfor skød de ham i stedet for at stille ham for en dommer? Hvorfor blev liget dumpet i havet? Er påstanden om 99,9 procents DNA-match bevis for et drab, der ikke er bevist?

USAs absolutte top samlet i det såkaldte Situation Room i Det Hvide Hus. Herfra fulgte præsident Obama og hans nærmeste rådgivere den militære aktion, der endte med likvideringen af Osama bin Laden. Eller gjorde den? (Foto: Pete Souza)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts