Kom med til Danmarks nye natur- og vidensfestival
Kilde: 
15 maj 2017

Store musiknavne er udskiftet med kendte forskere som Vincent F. Hendricks og Rane Willerslew på programplakaten for Danmarks nye festival Bloom. 

Bloom er en helt ny slags festival om natur og videnskab, som finder sted i Søndermarken i København 27. og 28. maj. Her kan publikum opleve mere end 80 navne fordelt på 79 arrangementer på 8 scener. Helt gratis. 

Festivalen låner af elementer fra musik- og livsstilsverdenen for at skabe en sanselig helhedsoplevelse. Publikum kan eksempelvis gå en tur i Niels Bohrs fodspor, opleve udenlandske topforskere, lytte til digtoplæsninger eller spise langbordsmiddag til tonerne af de danske kunstnere Bisse og Katinka. 

»I en sanselig ramme af ånd, natur og lys vil vi på Bloom åbne kompliceret videnskabeligt stof op og gøre det tilgængeligt og fængende. Publikum skal både blive klogere på verdens kompleksitet, men også gerne føle sig tættere på naturen med flagermus-walks, madoplevelser og lyrikoplæsninger,« siger festivalleder, Svante Lindeburg, om den nye festival. 

Se hele programmet og læs mere om festivalen her.

lsd

Ovenstående er udvalgt og resumeret af Videnskab.dk, men redaktionen har ikke udført selvstændig research. Gå til den oprindelige kilde for flere detaljer.