Københavns Universitet hædrer professor med formidlingspris for hans tilstedeværelse på sociale medier

Professor innovation og entreprenørskab fra Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi på Københavns Universitet, Marcel Bogers, modtager dette års SCIENCE Formidlingspris for hans utraditionelle formidlingsarbejde på de sociale medier.

Det skriver Københavns Universitet i en pressemeddelelse.

»Jeg er ekstremt beæret over at modtage formidlingsprisen. Jeg har altid arbejdet med sociale medier, fordi det har været brugbart og interessant, og jeg ser det som en del af mit job at komme ud til et bredere publikum med min forskning,« forklarer Marcel Bogers i pressemeddelelsen.

Hollandske Marcel Bogers har 9.000 følgere på Twitter samt 3.000 på LinkedIn, og han bruger de sociale medier til at promovere både hans egen forskning samt andre forskeres studier.

Han opfordrer i pressemeddelelsen andre forskere til at følge hans eksempel og blive aktive på de sociale medier.

jsj
 

... Eller følg os på Facebook, Twitter eller Instagram.

Se den nyeste video fra Tjek

Tjek er en YouTube-kanal om videnskab, klima og sundhed henvendt til unge.

Indholdet på kanalen bliver produceret af Videnskab.dk's Center for Faglig Formidling med samme journalistiske arbejdsgange, som bliver anvendt på Videnskab.dk.


Videnskab.dk Podcast

Lyt til vores seneste podcast herunder eller via en podcast-app på din smartphone.


Ugens videnskabsbillede

Se flere forskningsfotos på Instagram, og her kan du læse mere om billedet herunder, der viser tegn på en planets fødsel. Det gule knæk i midten menes at være stedet, hvor planeten er under dannelse.