Julequiz: Test din viden om julen
Kom i julestemning med Videnskab.dk's julequiz.
jul_quiz_videnskab_test_

Så er det blevet tid til årets julequiz. Hvor skarp er du på julen? Få svaret, deltag i konkurrencen og vind fine præmie lige til at lægge under træet. (Foto: Shutterstock)

Juletid er quiztid.

Det synes vi i hvert fald på Videnskab.dk. I år bidrager vi derfor på ny til julehyggen med en snedig, lille julequiz, hvor du kan teste din viden om alt fra flæskesteg til juledram og julepynt.

Læs dig frem til svarene

Hvis du synes, spørgsmålene er svære, skal der blot læses lidt spændende artikler. Du kan nemlig læse dig frem til svarene i vores tidligere artikler på Videnskab.dk.

Og vi er selvfølgelig i julestemning og har hjulpet lidt til: Du kan finde alle svarene til quizzen under 'Du kan finde svaret på Videnskab.dk her' i selve quizzen.

Hvis ikke quizzen kan loades, kan du prøve at gå til det direkte link.

Quizzen er afsluttet. Vi vil ikke medregne din besvarelse i konkurrencen fra nu af, men du kan selvfølgelig stadig prøve kræfter med quizzen for sjov.

Videnskab.dk Podcast

Lyt til vores seneste podcast herunder eller via en podcast-app på din smartphone.


Se den nyeste video fra Tjek

Tjek er en YouTube-kanal om videnskab og sundhed henvendt til unge.

Indholdet på kanalen bliver produceret af Videnskab.dk's Center for Faglig Formidling med samme journalistiske arbejdsgange, som bliver anvendt på Videnskab.dk.


Ugens videnskabsbillede

Se flere forskningsfotos på Instagram, og læs om Evidensbarometeret, som Videnskab.dk lige har lanceret.