Jobopslag: Videnskab.dk søger studentermedhjælper
Videnskab.dk søger en ambitiøs og detaljeorienteret studentermedhjælper med baggrund i journalistik eller kommunikation.
videnskab studentermedhjælper redaktion

Videnskab.dk søger en ny studentermedhjælper. Er det dig, der skal være en del af holdet?

Vores nye studentermedhjælper skal bistå med forefaldende redaktionelt arbejde ca. 15 timer om ugen.

Den primære opgave er håndtering af artikler og andet indhold – herunder redigering og opsætning. Du bliver en betroet assistent for vores redigerende og nyhedsredaktør, og jobbet er en unik mulighed for at få erfaring med og indsigt i et nyhedsmedies behandling af det tunge videnskabsstof.

Om jobbet

 • Du skal redigere artikler og tilpasse dem til publicering på web.
 • Du skal kvalitetssikre artikler – fra det sproglige og tegnsætningen til ekstraudstyr som faktabokse, mellemrubrikker og links  
 • Du skal lægge indhold ind i vores CMS (Drupal). Det kan være alt fra freelanceartikler til billedgallerier.
 • Der kan også blive tale om at skrive korte, skarpe tekster som citathistorier eller små artikler til ophæng af videoer fra eksterne kilder.
 • Arbejdstiden på ca. 15 timer om ugen er fleksibel, og noget af arbejdet kan du eventuelt gøre hjemmefra. Dertil tager vi naturligvis hensyn til dine eksamener og studiesituation.

Om dig

 • Dit fokus er på journalistisk formidling, så du har sans for vinkling og nyhedskriterier.  
 • Sprogligt er du bomstærk, og du kan både stave og sætte kommaer.
 • Du er detaljeorienteret, pligtopfyldende og arbejder effektivt med opgaverne
 • Du har erfaring med web og publicering i CMS.
 • Du er god til at gribe bolde, tager også selvstændige initiativer, og så er du rar at arbejde sammen med.
 • Du har lyst til at være en del af en flittigt arbejdende redaktion, der samarbejder tæt om at levere det bedst mulige produkt og husker at spise kage og drikke fredagsøl undervejs.

Om os

Videnskab.dk sætter dagsordenen på videnskabsstoffet og er Nordens største nyhedsmedie på området. Vi lægger vægt på at bringe såvel de skarpe nyheder, andre medier citerer, som de kloge og underfundige historier, der giver brugerne en aha-oplevelse.

Vi tilbyder en inspirerende arbejdsplads med et venligt arbejdsmiljø. Du kommer til at indgå i et team med 10 journalister, to journalistpraktikanter, en håndfuld video- og projektmedarbejdere og en halv snes studentermedhjælpere.

Hvad lønnen angår, følger vi Statens overenskomst med HK for studentermedhjælpere. Videnskab.dk holder til i Valby i et gammelt fabrikskompleks med mange andre kreative virksomheder - tæt på Ny Ellebjerg Station og i cykelafstand til Rådhuspladsen.

Vil du vide mere om jobbet, kan du ringe til vores redigerende, Ditte Svane-Knudsen, på 28 88 89 89 eller studentermedhjælper Louise Schou Drivsholm på telefon 26 73 65 04.

Send din ansøgning med CV og eventuelle referencer til chefredaktør Vibeke Hjortlund på vh@videnskab.dk. Ansøgningsfristen er 19. februar 2017.