Familie-quiz: Bliv klogere på, hvor meget du og dine bedsteforældre har til fælles
Vi bander, spiser og elsker forskelligt på tværs af generationer. Quiz med og vind billetter til vidensfestivalen Hearts & Minds.
Quiz generationer familie

Vi er alle børn af vores tid. Bliv klogere på dine forældres og dine egen generation i denne quiz. Du kan vinde billetter til Folkeuniversitets Hearts & Minds festival. (Foto: Shutterstock)

Vi er alle børn af vores tid. Bliv klogere på dine forældres og dine egen generation i denne quiz. Du kan vinde billetter til Folkeuniversitets Hearts & Minds festival. (Foto: Shutterstock)

Har du og dine bedsteforældre mere eller mindre til fælles, end du tror?

Vi er alle børn af en tid, der præger vores tanker og adfærd. Samtidig spiller biologien og arvemassen en afgørende rolle for vores personlighed og liv, så hvad er det egentlig, der gør os til dem, vi er? 

Videnskab.dk er mediepartner, når Folkeuniversitetet i årets Hearts & Minds festival sætter spot på ’generationer’.

I den forbindelse har vi i samarbejde lavet en stor familie-quiz, hvor du kan få testet myter og sandheder på tværs af generationer. 

Tag quizzen i artiklen her, og deltag i lodtrækningen om 2x2 billetter til festivalens ‘vidensbif’, der viser filmen ‘Arlette – en historie vi aldrig må glemme’. Filmen vises i København og Aarhus.

Du deltager i lodtrækningen ved at skrive din mail under quizzen. Vinderne trækkes fredag 6. september og får besked direkte.

LÆS OGSÅ: Her topper du i livet – se din bedste alder for alt

Hearts & Minds festival

Hearts & Minds festivalens kerne er et miks mellem vidensformidling, kultur, aktiviteter og sanselighed.

I år byder programmet blandt andet på filosofisk vildmarksbad, spiselig biograf, vidensmarathon, ORDBanko og meget mere.

Festivalen har epicenter i København 13.-15. september og i Aarhus 27.-29. september og byder på arrangementer i hele landet i løbet af september.

Se hele programmet her.

 

... Eller følg os på Facebook, Twitter eller Instagram.

Se den nyeste video fra Tjek

Tjek er en YouTube-kanal om videnskab og sundhed henvendt til unge.

Indholdet på kanalen bliver produceret af Videnskab.dk's Center for Faglig Formidling med samme journalistiske arbejdsgange, som bliver anvendt på Videnskab.dk.


Videnskab.dk Podcast

Lyt til vores seneste podcast herunder eller via en podcast-app på din smartphone.