Om forfatteren

Nicolai Jørgensgaard Graakjær

Professor, Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet

Forbrug er et helt centralt fænomen i vores kultur.
Hvad enten vi er superforbrugere eller anti-forbrugere, så definerer vi os selv gennem det vi køber - og det vi aldrig nogensinde kunne finde på at købe!
(Foto: Aalborg Universitet)

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Den skønne, stønnende lyd af tennis på tv

Holger Rune er lydløs, mens konkurrenten Carlos Alcaraz stønner. Hvad betyder det for deres tennis? Og hvad gør lyden for os som seere?

Holger Rune der meget anspændt gør sig klar til at slå til tennisbolden ved en tennisturnering i Paris

Danske Holger Rune er en af favoritterne ved årets Roland Garros. Men er hans manglende støn faktisk et handicap? (Foto: Shutterstuck)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts