Bogorm eller læsehest? Quiz, og vind billetter til den fedeste litteraturfestival
Pzzzt... Quizzen er svær!

Vi udlodder 2x2 billetter til litteraturfestivalen LiteratureXchange, der løber mellem 13.-23. juni i Aarhus. (Foto: Shutterstock)

Vi udlodder 2x2 billetter til litteraturfestivalen LiteratureXchange, der løber mellem 13.-23. juni i Aarhus. (Foto: Shutterstock)

Reciterer du fejlfrit alt fra Shakespeare? Læste du Tolstoj i Folkeskolen? Har du dit yndlingsdigt bøjet i ståltråd på soveværelset? Og synes du konsekvent, at ‘bogen bare var meget bedre end filmen’?

Så har du forvildet dig ind i det rette kammer af internettets uendeligt mange korridorer.

Fra 13. til 23. juni skydes den internationale litteraturfestival LiteratureXchange i gang i Aarhus, og du kan vinde billetter til festivalen i quizzen lige her.

Festivalen byder på navne i verdensklasse som nobelprismodtageren i litteratur fra 2010, peruvianske Mario Vargas Llosa, amerikanske Jeff VanderMeer og Siri Hustvedt, franske Pierre Lemaitre og norske Per Petterson.

Men der er også fyldt med nyere stemmer med kæmpe potentiale, for eksempel den dansk-somaliske debutant Sofie Jama, franske Alice Zeniter og argentinske Samanta Schweblin.

Det eneste, du skal gøre, hvis du vil deltage i konkurrencen om billetterne, er at brillere med din grænseløse viden om litteratur.

Du deltager ved at indtaste din mail i boksen efter quizzen.

Vinderen bliver trukket mandag 27. maj og får direkte besked.

*Pzzt! Quizzen tager udgangspunkt i artikler om litteratur på Videnskab.dk. Så du kan måske finde svarene ved at søge lidt rundt i vores arkiver.

 

 
 
 

Quizzen er afsluttet. Vi vil ikke medregne din besvarelse i konkurrencen fra nu af, men du kan selvfølgelig stadig prøve kræfter med quizzen for sjov.

... Eller følg os på Facebook, Twitter eller Instagram.

Se den nyeste video fra Tjek

Tjek er en YouTube-kanal om videnskab, klima og sundhed henvendt til unge.

Indholdet på kanalen bliver produceret af Videnskab.dk's Center for Faglig Formidling med samme journalistiske arbejdsgange, som bliver anvendt på Videnskab.dk.


Videnskab.dk Podcast

Lyt til vores seneste podcast herunder eller via en podcast-app på din smartphone.